Güç birliği içinde olacağız

TTB Toplantı Salonunda bir araya gelen iki kardeş kurum yöneticileri her zamanki gibi birlik beraberlik mesajları verdiler.. 21 Şubat tarihinde yapılan seçimle Meclis Başkanlığı görevine seçilen eski yönetim kurulu başkanı Şadan Eren bu güne kadar aynı ça

Güç birliği içinde olacağız

TTB Toplantı Salonunda bir araya gelen iki kardeş kurum yöneticileri her zamanki gibi birlik beraberlik mesajları verdiler..

21 Şubat tarihinde yapılan seçimle Meclis Başkanlığı görevine seçilen eski yönetim kurulu başkanı Şadan Eren bu güne kadar aynı çatı altında aynı fikir etrafında çalışmalar yaptıklarını ve bundan böyle yapmaya da devam edeceklerini belirterek, “ Ekonomik sıkıntıları iş dünyasını birlikte aşması için çaba göstereceğiz. Hizmet sektörü de Nisan'dan itibaren KOBİ kapsamına alınacak. Bu da önemli bir rahatlama getirecektir” diye konuştu.

TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav da yaptığı konuşmada, iki büyük meslek örgütü olarak birlikte çalışmaktan duyduklarını memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
“ Çalışmalar bundan böyle de aynı şekilde devam edecektir. Trabzon iş hayatına katkı sağlamak için gerekeni yapacağız. Hizmet sektörünün KOBİ kapsamına alınacak olması iyi bir fırsattır. Finans sektörünün de iş dünyasına daha hoşgörülü olması, kaynak aktarması gerekir diye düşünüyoruz. Krizden çıkış için finans sektörünün katkıları önemlidir”.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Suat Hacısalihoğlu da, “ Bizim gibi kurumların yönlendirmede aktif olması lazım. Bugüne kadar olundu, bundan sonra daha fazla olunacaktır. Bunun için iş ve güç birliği içinde olacağız” dedi.

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ise, “ Birliğin olduğu yerde kuvvet vardır. Bugüne kadar birlikte olundu, bundan sonra da olunacaktır. Yeni projeler, yeni çalışmalar birlikteliğimizi ve katkılarımızı arttıracaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi