Fiskobirlikte tartışma

FİSKOBİRLİK 70. Olağan Genel Kurulu'ndan sonra bir grup birlik delegesinin oluşturduğu platformda isimleri açıklanan 3 üye, deklarasyonda yer almadıklarını ve isimlerinin bilgileri dışında kullanıldığını açıkladı. Kamuoyunda yönetim karşıtları platformu o

Fiskobirlikte tartışma

FİSKOBİRLİK 70. Olağan Genel Kurulu'ndan sonra bir grup birlik delegesinin oluşturduğu platformda isimleri açıklanan 3 üye, deklarasyonda yer almadıklarını ve isimlerinin bilgileri dışında kullanıldığını açıkladı.

Kamuoyunda yönetim karşıtları platformu olarak bilinen FİSKOBİRLİK İzleme Değerlendirme Proje Platformu'nda isimleri açıklanan Şükrü Börek, Mustafa Tandoğan ve Ekrem Öztürk, böyle bir oluşumda yer almadıklarını belirttiler. Giresun'da yapılan FİSKOBİRLİK 70. Olağan Genel Kurulu'ndan sonra 15 Ocak 2009 tarihinde 4 maddelik bir deklarasyon hazırlanarak kamuoyuna açıklama yapıldığını ve bunu basın aracılığıyla öğrendiklerini belirten üyeler, yaptıkları açıklamada şunları kaydetti:
"FİSKOBİRLİK Olağan Genel Kurulu sonrası Sakarya, Düzce, Ordu, Giresun ve Trabzon bölgesinden bir grup genel kurul delegelerinin biraraya gelerek FİSKOBİRLİK İzleme Değerlendirme Proje Platformu oluşturduğunu öğrendik. Söz konusu toplantıya katılmadığımız halde isimlerimizin deklarasyonda yer almasını üzüntüyle karşılıyoruz.

FİSKOBİRLİK delegeleri genel kurulu yapmış ve hür iradeleri ile yönetim ve denetim kurulu üyelerini seçmiştir. Genel kuruldan 5 gün sonra böyle bir oluşumu doğru bulmadığımızı, desteklemediğimizi ve isimlerimizin bilgimiz dışında kullanıldığının kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi