Fındıkta Kampanyalı Alım

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Demirkol Tarım Ürünleri sahibi Adil Demirkol, 5 ton fındık getirene 1 çamaşır makinesi, 10 ton fındık getirene ise 5 yıldızlı otelde tatil kampanyası başlattı.Yanında çalışan işçisinin fikri ile bu kampanyayı başlattığını belirten

Fındıkta Kampanyalı Alım

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Demirkol Tarım Ürünleri sahibi Adil Demirkol, 5 ton fındık getirene 1 çamaşır makinesi, 10 ton fındık getirene ise 5 yıldızlı otelde tatil kampanyası başlattı.

Yanında çalışan işçisinin fikri ile bu kampanyayı başlattığını belirten Adil Demirkol, "Bizim işçi Selahattin yanıma geldi. 'Ağabey bu sene hiç fındık gelmiyor. Benim 5 çocuğum var, ben kışın ne yiyeceğim? Bu işe bir çözüm bulalım' dedi. Ben de yetki vererek kendisine bir formül bulmasını söyledim. O da buldu" diye konuştu.

Demirkol Tarım Ürünleri'nde işçi olarak çalışan Selahattin Uğurlu, bu yıla kadar hep kamyonlarla fındık geldiğini hatırlatarak, "Ama bu sene herkes 300-500 kilogram fındık getiriyor. Vatandaş 5 ton fındığını getirsin, çamaşır makinesini alsın, 10 ton getirsin 5 yıldızlı otele tatile gönderelim" diye konuştu.

Fındık tüccarlarından Ömer Karamolla da komşusunun yaptığı kampanyayı çok ilginç bulduklarını söyleyerek, "O bizim için Fatsa'nın Hasbi ağasıdır. Biz onun önüne geçemeyiz. Fındığın az geldiği doğrudur. Fındığın fiyatı serbest piyasada şu anda 4.3 YTL. Böyle giderse 10 YTL'ye de çıkar" yorumunu yaptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler