Fındık Üreticisi Bizi Sahiplenmeli

Pamuk, yaptığı açıklamada, Fiskobirlik'in ödeme konusunda yeni sezonda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağını, ancak buna rağmen ödeme yapamaması durumunda bile fındık üreticisinin Fiskobirlik'e fındık vermesi gerektiğini söyledi.Fiskobirlik'in ve TMO'nun 20

Fındık Üreticisi Bizi Sahiplenmeli

Pamuk, yaptığı açıklamada, Fiskobirlik'in ödeme konusunda yeni sezonda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağını, ancak buna rağmen ödeme yapamaması durumunda bile fındık üreticisinin Fiskobirlik'e fındık vermesi gerektiğini söyledi.

Fiskobirlik'in ve TMO'nun 2007 yılı fındık ürününü almada beraber hareket edeceğini hatırlatan Pamuk, ''TMO ile yaptığımız anlaşma gereği yeni sezon fındık ürünün almada ortak hareket edeceğiz. Görüldüğü gibi fındık fiyatının açıklanmasında dahi ortak bir noktada birleştik ve ona göre ortaya bir rakam çıktı.

Belirlenen fiyat üreticilerimizin emeklerini karşılayabilir. Ancak, Türkiye genelinde tarım ürünleri içinde yüzdeye vurduğunuz zaman en çok artış gösteren ürün fındıktır. Bunu unutmamak gerekir'' dedi.

Fiskobirlik olarak fındık üreticisinin desteğini beklediklerini vurgulayan Pamuk, ''Biz ödeme yapsak da yapmasak da fındık üreticimiz elindeki fındığın bir kısmını bize vererek kurumlarını sahiplendiklerini göstermeliler.

Ödeme konusunda bir sıkıntı yaşamayacağımız ortada. Ancak yaşasak dahi üreticilerimiz yine ellerinde ki fındığın bir kısmını bize versinler'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi