Fındığı çayla birlikte tüketin

Yüce, çayın ve fındığı lezzetine birlikte içildiğinde daha iyi varıldığını söyledi. Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ÇAYKUR'u ziyaretlerinde genel müdür Ekrem Yüce ve müdür yardımcılarıyla

Fındığı çayla birlikte tüketin

Yüce, çayın ve fındığı lezzetine birlikte içildiğinde daha iyi varıldığını söyledi.
Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ÇAYKUR'u ziyaretlerinde genel müdür Ekrem Yüce ve müdür yardımcılarıyla bir araya geldiler.

Ekrem Yüce, borsa yönetiminin ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek “Size çok büyük ihtiyacımız var. Aslında bizim uçan kuşa ihtiyacımız var. Bazen küçücük bir söz destek olabiliyor. Bir söz sizin ufkunuzu açabiliyor. İlla ekonomik manada değil her şekilde desteğinize ihtiyacımız var. Of'un hemen hemen ekilebilir tarım alanlarında çay var. Bu nedenle Trabzon çay sektöründe küçümsenemez. Çay burada lokomotif görevi üstleniyor. Trabzon Ticaret Borsası'nın da burada rolü büyüktür” dedi.

Çaykur Genel Müdürü özellikle yeşil çayın gelecek yüzyıllarda mucizevi bir ilaç olacağını da belirterek yeşil çay ve çay içen insanlarda kanser riskinin daha az olduğunu söyledi.

TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav da çayın daha çok Rize'ye has bir ürün olduğunu belirterek, “ Borsa olarak çayda çok aktif değiliz. Çay, Rize'ye özgü bir üründür. Trabzon'da yüzde 30 civarlarında bir üretimi mevcuttur. Bizim düşüncemiz çayın merkezi olan Rize'nin politikalarda da etkin olmasıdır. Ancak bunun da birlikte yapılmasında yarar vardır. Biz borsa olarak fındık ağırlıklı sosyo-ekonomik çalışmalar yapıyoruz. Rize'de de çayla ilgili kuruluşların aynı düşünce içinde hareket etmesi gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından borsa yöneticileri, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'ye fındık ikram ettiler. Çaykur yetkilileri ve borsa yöneticileri çaylarını yudumlayıp fındıkları “Çayı fındıkla içeceksin, fındığı da çayla yiyeceksin” diyerek atıştırdılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler