Faiz rekorunu tazeledi

 Tahvil-bono piyasasında gösterge tahvilin bileşik faizi haftaya tarihi dip olan yüzde 5,32'den başladıktan sonra yüzde 5,27'ye kadar indi. UZMANLAR NE DİYOR?Yurtiçi bono piyasasında cuma günü, gösterge tahvilin bileşik faizi bugün valörlü işlemlerde haft

Faiz rekorunu tazeledi

 

Tahvil-bono piyasasında gösterge tahvilin bileşik faizi haftaya tarihi dip olan yüzde 5,32'den başladıktan sonra yüzde 5,27'ye kadar indi.
 
UZMANLAR NE DİYOR?
Yurtiçi bono piyasasında cuma günü, gösterge tahvilin bileşik faizi bugün valörlü işlemlerde haftayı yüzde 5,38 seviyesinden tamamlamıştı.
 
Uzmanlar, bugün yurtdışı gelişmelere ve bu hafta merkez bankaları faiz kararları başta olmak üzere yoğun veri takviminin yön üzerinde belirleyici olacağını belirterek, bono piyasasında gelinen rekor dip seviyelerde aşağı yönlü hareketlerin sınırlı olacağını kaydediyor. Gösterge tahvilin bileşik faizinde yüzde 5,25 seviyesinin destek olduğunu belirten analistler, 5,50 seviyesinin ise direnç konumunda olduğunu belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler