Et ihalesi kazanan firma belli oldu

Et ve Balık Kurumunun (EBK), et fiyatlarını dengelemek amacıyla açtığı 8 bin ton kasaplık canlı sığır ithalatı ihalesinin ikinci aşamasında kazanan firmalar açıklandıDün gerçekleştirilen ihalede 8 bin tonluk alımın tamamı için teklif veren tek firma olan

Et ihalesi kazanan firma belli oldu

Et ve Balık Kurumunun (EBK), et fiyatlarını dengelemek amacıyla açtığı 8 bin ton kasaplık canlı sığır ithalatı ihalesinin ikinci aşamasında kazanan firmalar açıklandı

Dün gerçekleştirilen ihalede 8 bin tonluk alımın tamamı için teklif veren tek firma olan Ürdün menşeyi Khaled Hijazi&Ghosheh Ltd. Co. şirketinin teklif verdiği ihalelerin birçoğunu kazandığı açıklandı. 

İhalede tekli veren 6 firmadan 5'inin teklifi geçerli sayılırken Ürdünlü şirket toplam 29 milyon 730 bin dolarlık bir teklifte bulunmuştu. 10 bölüme ayrılan sığır teslim ihalesinde firmanın teklifleri bölümlere göre 1 milyon 750 bin dolar ile 3 milyon 750 bin dolar arasında idi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi