Esnaflara faiz indirimi yolda...

Nisan ayı başında “Yüzde 6 faizi çok buluyorum. Kısa zamanda bunu daha düşüreceğiz” diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, esnafa faiz müjdesi veriyor.Bugün saat 13.00'te Ankara Ticaret Odası'nda yapılacak olan esnaf bilgilendirme toplantısında Başbakan Erd

Esnaflara faiz indirimi yolda...

Nisan ayı başında “Yüzde 6 faizi çok buluyorum. Kısa zamanda bunu daha düşüreceğiz” diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, esnafa faiz müjdesi veriyor.

Bugün saat 13.00'te Ankara Ticaret Odası'nda yapılacak olan esnaf bilgilendirme toplantısında Başbakan Erdoğan'ın, esnafın Halkbank aracılığı ile kullandığı kredi fazilerinde indirime gidildiğini açıklayacağı öğrenildi. Erdoğan'ın yılbaşında yüzde 7.80'den yüzde 6'ya indirilen esnaf kredisi faizlerinin yüzde 5.5-5'lere düştüğünü açıklaması bekleniyor. Esnafa, faiz indirimi müjdesinin yanı sıra kredi kullanımı sırasında Esnaf Kooperatifi tarafından yapılan kesintilerde de indirime gidileceği açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler