Esnafımız huzurluysa toplumda huzurludur

İkinci kez Trabzon Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB) Başkanlığına seçilen Metin Kara ilçe ziyaretleri yaparak hem ilçe mülki amirleri hem oda başkanları, hem de esnafla bir araya geliyor.İlçe ziyaretlerine büyük önem verdiklerini belirten Kara “Esn

Esnafımız huzurluysa toplumda huzurludur

İkinci kez Trabzon Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB) Başkanlığına seçilen Metin Kara ilçe ziyaretleri yaparak hem ilçe mülki amirleri hem oda başkanları, hem de esnafla bir araya geliyor.

İlçe ziyaretlerine büyük önem verdiklerini belirten Kara “Esnafımızın burada yaşadığı sorunları hem kamu hem de yerel yönetimlerle işbirliği yaparak çözme gayretindeyiz. Doğusunda-batısında her esnafımız bizim için önemli bir değerdir.Hepsinin ayaklarına kadar gitmek bizim görevimizdir” dedi.

ESNAF VAR OLDUKÇA MİLLET VAR OLACAKTIR

İlçe ziyaretleri kapsamında Köprübaşı, Dernekpazarı ve Hayrat İlçe kaymakamlıklarını ziyaret eden TESOB Başkanı Metin Kara “Esnaflarımızın en zor koşullarda bile ahilik geleneğine sahip çıkması ve bu mesleği yaşatması son derece önemli. Esnaf var oldukça millet var olur, esnafımız güven ve huzurdaysa halkımızda aynı şekilde huzurlu ve güvenli olacaktır” şeklinde konuştu.

dernekpazari.jpg

Köprübaşı Kaymakamı Hasan Sadebıyık ile Dernekpazarı kaymakamı Selim Erkovan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Metin Kara ve beraberindekilere teşekkür etti.

koprubasi.jpg

KADINLARIMIZIN BAŞARISI İLE GURUR DUYUYORUZ

TESOB Başkanı Metin Kara Hayrat ilçesinde de esnaf ziyaretleri yaptıktan sonra İlçe Kaymakamı Tuğba Genç’i makamında ziyaret etti. Başkan Kara kadınların kamuda, siyasette, sporda, esnaf camiasında kısaca yaşamın her alanında etkin olması ve görev almasının sevindirici olduğunu belirterek “Sayın kaymakamımıza da bu noktada başarılar diliyorum. En güzel şekilde Hayrat ilçemizi temsil ediyor. En güzel şekilde bizi ağırladı” şeklinde konuştu.

İlçe kaymakamı Tuğba Genç’te esnafın sorunlarına çözüm noktasında duyarlı olan TESOB Başkanı Metin Kara’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

hayrat.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi