Engellilere istihdam sağlanacak

Engellilerin sosyoekonomik hayata katılımının artırılması amacıyla Büyükçekmece Belediyesi ve İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği "istihdam yaratma" toplantısı iş arayan engelli yurttaşlarla işverenleri buluşturdu. Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi'nde Büyükç

Engellilere istihdam sağlanacak

Engellilerin sosyoekonomik hayata katılımının artırılması amacıyla Büyükçekmece Belediyesi ve İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği "istihdam yaratma" toplantısı iş arayan engelli yurttaşlarla işverenleri buluşturdu. Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi'nde Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve İŞKUR Hizmet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen istihdam yaratma toplantısına engelli vatandaşların ve işverenlerin ilgisi yoğun oldu. Gün boyu süren toplantıya 94 engelli vatandaşın yanı sıra bölgede faaliyet gösteren 18 firmanın temsilcileri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler