En zengin Türk kim?

Forbes Türkiye'nin bu yıl 6'ncısını hazırladığı, Türk iş dünyasının heyecanla beklediği 'En Zengin 100 Türk' araştırmasının sonuçları yarın bir basın toplantısı ile açıklanıyor.Araştırmanın geçen yılki sonuçları Türkiye'de kriz sonrası yaşanan toparlanmay

En zengin Türk kim?

Forbes Türkiye'nin bu yıl 6'ncısını hazırladığı, Türk iş dünyasının heyecanla beklediği 'En Zengin 100 Türk' araştırmasının sonuçları yarın bir basın toplantısı ile açıklanıyor.

Araştırmanın geçen yılki sonuçları Türkiye'de kriz sonrası yaşanan toparlanmayı gözler önüne sermişti.

2011 ise hem servetler hem de milyarder sayısı açısından en parlak yıl olan 2008'in yakalandığını ortaya koyuyor. Araştırmada yer alan milyarderler, Forbes ABD'nin Mart'ta açıklayacağı 'Küresel Zenginler Listesi'nde de yer alacak.

Geçen yıl en zengin Türk, 3 milyar dolarlık servetiyle Hüsnü Özyeğin olmuştu. Özyeğin'i 2.9 milyar dolarla M. Emin Karamehmet, 2.6 milyar dolarla ise Şarık Tara izlemişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler