Emeklinin erken maaş takvimi belli oldu

Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi önümüzdeki Kurban Bayramı'nda da maaşlarını erken alacak olan emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar için tarihler belli oldu.Emeklilerin maaşları 17, 18 ve 19 Ekim tarihlerinde ellerinde olacak şekilde ilgili banka şube

Emeklinin erken maaş takvimi belli oldu

Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi önümüzdeki Kurban Bayramı'nda da maaşlarını erken alacak olan emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar için tarihler belli oldu.

Emeklilerin maaşları 17, 18 ve 19 Ekim tarihlerinde ellerinde olacak şekilde ilgili banka şubelerine ya da PTT şubelerine yatırılmış olacak. Geçtiğimiz hafta Bakanlar Kurulu'nda alınan erken maaş kararından sonra, hangi emeklinin parasını hangi tarihte alacağı da netlik kazandı.

3 GÜNDE ÖDENECEK

Buna göre; emeklilik tahsis numaralarının son rakamları 9, 7, 5 ve 3 olanlara 17 Ekim'de ödeme yapılacak. Son rakamı 1, 8 ve 6 olanlar ise maaşlarını 18 Ekim'de alacak. Son rakamı 4, 2 ve 0 olanlara ise ödemeleri 19 Ekim tarihinde yapılacak.

OCAK BEKLENİYOR

İşçi emeklileri bu arada Ocak 2013'te ödenecek intibak farklarını bekliyor. Bunun için bir süredir devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldı. Yaklaşık 2 milyon emekliyi ilgilendiren hesaplamalar devam ediyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler