Emeklilikte yaşa takılanlara kötü haber

Müezzinoğlu " Takılmaya devam edecekler” dedi.

Emeklilikte yaşa takılanlara kötü haber
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin soru üzerine, “Takılmaya devam edecekler” dedi.  

Tekirdağ'da ziyaretlerini sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, geldiği Ergene ilçesinde ilk olarak Yulaflı Mahallesi’nde faaliyet gösteren Cross Jeans Fabrikası’nı ziyaret etti. Öğle yemeğini fabrika yemekhanesinde işçilerle beraber yiyen Bakan Müezzinoğlu, fabrika yöneticileri ile basına kapalı olarak bir görüşme yaptı. Bakan Müezzinoğlu, daha sonra cuma namazını kılmak için Velimeşe Mahallesi’ne geçti. Namazını cami avlusunda kılan Bakan Müeezinoğlu, daha sonra cami içerisinde cemaate seslendi. “Bir şeye çok fazla ihtiyacımız var, hocalarımız da çok söylerler. Müslümanlar kardeştir” diyen Bakan Müeezinoğlu, “Kardeşlik duygularını güçlendiren, birbirimizi daha çok seven, birlikten güç doğar anlayışına sahip çıkan ve birbirimizi anlayarak, severek inşallah yarınlarımızı planlayacağız. 80 milyon çok büyük bir milletiz, çok güçlü bir milletiz. Birlikte kardeşlik duyguları içinde inşallah yenemeyeceğimiz hiçbir zorluk, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir hainlik yoktur. İnşallah önümüzdeki dönem bir taraftan o hainlere her türlü hesabı sorarak, bedeli ödeterek inşallah geleceğimizi de bugünden daha mamur yaparak bir gelecek yürütmeyi Rabbim bizlere nasip etsin” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, “Bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı Rabbime şükrediyorum. Dualarınızı başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bizlerden esirgemeyin, en çok duaya ihtiyacımız var. Sizlerin duaları bizlerin gücüdür. Bu anlamda sizlerden aldığımız o enerji ile sizin hak ve hukukunuzu koruyarak daha güzel günleri bu ülkeye, bu millete yaşatmayı Rabbim bizlere nasip etsin” diye konuştu.
 
'GEÇMİŞE DÖNÜK YENİ BİR PLANLAMA UYGULAMAYA GEÇECEK'

Cami çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu, Genel Sağlık Sigortası borçları ile ilgili herhangi bir af durumu söz konusu olup olmadığı yönündeki soruya, “Şu anda yapılandırma ile ilgili bir çalışma yok ama Genel Sağlık Sigortası'nın ödemesindeki geçmişe dönük yeni bir planlamayı, yılbaşından itibaren uygulamaya geçecek çalışmayı yapıyoruz. O şimdi hükümete gidecek, süreç daha 2-3 ayı alır” yanıtını verdi.

Emeklilikte yaşa takılanların durumuna ilişkin soruya kısa bir yanıt veren Bakan Müeezinoğlu, “Takılmaya devam edecekler” dedi.

Cami çıkışı Velimeşe Mahallesi Muhtarı Mehmet Erkul’un daveti üzerine kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek çay içen Bakan Müezzinoğlu’na Velimeşe ile özdeşleşen mahallenin meşhur içeceği boza ikram edildi. Bakan Müezzinoğlu’na Ergene programında Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım ile birim müdürleri, daire amirleri ve protokol üyeleri eşlik ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler