Elektrik faturasıyla not gelecek

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ), ülke genelinde, abonelerine gönderdiği ''Elektrik Fatura Bildirimi''nde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının belirlediği sloganları duyurarak, enerji tasarrufunu sağlamaya çalışıyor.TEDAŞ Genel Müdür Vekili Abdullah

Elektrik faturasıyla not gelecek

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ), ülke genelinde, abonelerine gönderdiği ''Elektrik Fatura Bildirimi''nde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının belirlediği sloganları duyurarak, enerji tasarrufunu sağlamaya çalışıyor.

TEDAŞ Genel Müdür Vekili Abdullah Tancan, yaptığı açıklamada, enerji tasarrufunun önemine dikkati çekerek, tasarruf kültürünün yayılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu kapsamda ilgili tüm birimlerle koordineli çalıştıklarını ifade eden Tancan, ''çalışmalar neticesinde bakanlığımızın belirlediği 5 sloganı elektrik fatura bildirimlerinde abonelerimize duyurma kararı aldık ve uygulamasına geçtik'' dedi.

Tancan, kaynakların en verimli şekilde değerlendirilmesi konusunda herkese görev ve sorumluluk düştüğünü vurgulayarak, şöyle konuştu:

''Ne yazık ki enerjimizi israf ederek kullanıyoruz. Bu nedenle tasarruflu kullanım kültürünü yaymaya yönelik çalışmalar sürdürüyoruz. Uygulamanın büyük oranda da amacına ulaşacağını tahmin ediyoruz. Halkın bilinçlenmesine yönelik projeleri de hayata geçirebilmek için girişimlerimiz devam edecek.''

Tuncay, abonelere gönderilecek faturalarda ''Elektrikli ısıtıcı cüzdanını yakar'', ''Enerjini verimli kullan, cebinde kalsın paran'', ''Verimlisini takın, eviniz aydınlansın, faturanız azalsın'', ''En iyisi A serisi'', ''Enerjini verimli kullan, geleceğini aydınlat'' sloganlarının yer alacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi