Elektrik faturalarındaki büyük oyun

Kış mevsimi ile birlikte artan elektrik faturalarına bir de sayaç okuma görevlilerinin hataları eklenince faturalar cep yakmaya başladı. Ortalama 50 TL gibi olan faturalar birden 300 TL’ye kadar yükselince tüketici sikayetvar.com ’a gönderdikleri itirazla

Elektrik faturalarındaki büyük oyun

Kış mevsimi ile birlikte artan elektrik faturalarına bir de sayaç okuma görevlilerinin hataları eklenince faturalar cep yakmaya başladı. Ortalama 50 TL gibi olan faturalar birden 300 TL’ye kadar yükselince tüketici sikayetvar.com ’a gönderdikleri itirazlarla elektrik dağıtım şirketlerini şikayet yağmuruna tuttular.

Şikayetlere göre, sayaçlar üzerinde bulunan T1,T2,T3 değerleri faturaya fazla yazılıyor, henüz kullanılmamış sayaçlar 0 değeri yerine sanki kullanılmış gibi artı değerlerden hesaplanıyor ve faturaların ilk ve son okuma tarihlerinin arası uzun tutularak daha önce gönderilen tüketicinin de ödediği faturayı da son gönderilen faturaya ekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler