Serbest Piyasada Dövizde Aşağı Yönlü Açılış

Serbest piyasada dolar ve euro yeni güne düşüşle başladı. İstanbul Kapalıçarşı’da dolar 5,9410 TL’den, euro ise 6,5940 TL’den işlem görüyor; kapanışa göre her iki döviz kurunda da düşüş yaşandı.
Serbest Piyasada Dövizde Aşağı Yönlü Açılış

Serbest piyasada dolar 5,9410 liradan, euro ise 6,5940 liradan güne başladı. İstanbul Kapalıçarşı’da dolar 5,9390 liradan alınıp 5,9410 liradan satılırken, euro 6,5920 liradan alınıp 6,5940 liradan işlem görüyor.

Önceki Kapanışa Göre Gerileme

Bir önceki kapanışta dolar 5,9480 liradan, euro ise 6,5990 liradan satılmıştı. Yeni günle birlikte her iki kurda da sınırlı bir düşüş yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.