Döviz güne yatay başladı: Dolar 6,85, euro 7,70 seviyesinde

İstanbul Kapalıçarşı’da haftanın ilk rakamları belli oldu. Dolar ve euro güne hafif düşüşle başladı, piyasalarda dengeli seyir dikkat çekti.
Döviz güne yatay başladı: Dolar 6,85, euro 7,70 seviyesinde

İstanbul Kapalıçarşı’da döviz kurları güne sakin başladı. Dolar 6,8540 liradan, euro ise 7,7020 liradan işlem görerek güne giriş yaptı.

Kapalıçarşı’da sabah saatlerinde yapılan işlemlerde dolar 6,8520 liradan alınırken 6,8540 liradan satıldı. Euro ise 7,70 liradan alıcı buldu, 7,7020 liradan satışa sunuldu. Önceki günün kapanışında dolar 6,8550 lira, euro ise 7,7320 lira seviyesindeydi.

Döviz piyasasında sakin açılış

Haftanın ilk işlem gününde piyasalarda belirgin bir hareketlilik yaşanmadığı kaydedildi. Kapalıçarşı kaynaklarından alınan bilgilere göre dövizdeki yatay seyrin gün içinde de devam edebileceği ifade edildi.

Yetkililer, son günlerde dolar ve euroda dar bantta hareket edildiğine dikkat çekti.

Yatırımcılar gün içi seyre odaklandı

Ekonomik verilerin yakından takip edildiği dönemde döviz kurlarındaki yön arayışı sürüyor. Analistler, gün içi rakamların piyasaların genel seyrine dair önemli sinyaller verebileceğini belirtiyor.

Döviz kurlarıyla ilgili gelişmelerin gün boyunca takip edileceği kaydedildi.

Kaynak:Ajanslar

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir