Dolar yine aldı başını gidiyor!

ABD, Avrupa ve Asya'daki borsalarda yaşanan şoklar dalga dalga Türkiye'ye geliyor. Uzmanlar bu sabah Türkiye borsasında düşüş yönlü bir seyir olabileceğini belirtiliyorlar. Bu arada İtalyan UniCredit ve Dexia gibi kurumlar acil önlem paketi çalışmalarına

Dolar yine aldı başını gidiyor!
ABD, Avrupa ve Asya'daki borsalarda yaşanan şoklar dalga dalga Türkiye'ye geliyor.

Uzmanlar bu sabah Türkiye borsasında düşüş yönlü bir seyir olabileceğini belirtiliyorlar. Bu arada İtalyan UniCredit ve Dexia gibi kurumlar acil önlem paketi çalışmalarına başladılar. İngiltere'de ciddi bir bankacılık paketi açıklanması bekleniyor.

Dolar şu saat itibariyle 1.4205'den işlem görüyor.

Analistler, ABD borsalarındaki düşüşün ardından Asya borsalarında görülen kayıplara paralel içeride de satıcılı bir açılış bekliyor. Piyasadaki yorumlara göre borsa açılışla birlikte 30 bin seviyesini test edip aşağı yönlü kırabilir.

Polen Menkul Değerler'den Yatırım Uzmanı Ayhan Kolay, "Asya borsalarındaki ciddi kayıpların İMKB'ye de yansımasını bekliyoruz. Satıcılı bir açılışla birlikte endeks 30 bin seviyelerine çekilebilir. Piyasalarda tedirginlik hakim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi