Dolar için kötü tahmin!

UBS, FED'in tahvil alım miktarını değiştirmeme kararı sonrasında ABD Doları'nın Euro karşısındaki değeri için tavsiyesini 'nötr'e indirdi. UBS'in Baş Yatırım Yetkilisi Alexander Friedman yaptığı açıklamada, "ABD Doları, FED'in tahvil alım miktarını azalta

Dolar için kötü tahmin!

UBS, FED'in tahvil alım miktarını değiştirmeme kararı sonrasında ABD Doları'nın Euro karşısındaki değeri için tavsiyesini 'nötr'e indirdi. UBS'in Baş Yatırım Yetkilisi Alexander Friedman yaptığı açıklamada, "ABD Doları, FED'in tahvil alım miktarını azaltacağı yönündeki genele yaygın beklenti nedeniyle spekülatif yatırımcılar arasında en beğenilen para birimiydi. Bu beklentiler önümüzdeki haftalarda revize edilecek. Bu ortamda ABD Doları'nda Euro'ya göre aldığımız uzun pozisyonu kapatmanın ihtiyatlı olacağını inanıyoruz" diye konuştu. UBS, ABD hisse senetleri ve ABD yüksek getirili tahvillerini beğenmede devam ettiğini de vurguladı. UBS, Avrupa hisse senetleri için 'nötr' tavsiyesini de korudu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi