Dolar düşüşe devam edecek mi?

Türk Lirası dolar karşısındaki yükselişini sürdürüyor. Dün itibariyle 2,15 seviyesinin altına inerek son üç ayın en yüksek seviyesine çıkan Türk Lirası bugün de değerleniyor. Dolar/TL uluslararası piyasalarda 2,14 seviyesinin de aşağısını gördü. Türk Lira

Dolar düşüşe devam edecek mi?
Türk Lirası dolar karşısındaki yükselişini sürdürüyor. Dün itibariyle 2,15 seviyesinin altına inerek son üç ayın en yüksek seviyesine çıkan Türk Lirası bugün de değerleniyor. Dolar/TL uluslararası piyasalarda 2,14 seviyesinin de aşağısını gördü. Türk Lirası dolar karşısında 9.07 itibariyle 2,1412 seviyesinden işlem görüyor. TL, uluslararası piyasalarda gün içinde en düşük 2,1360 seviyesine kadar geriledi.
 
YÜKSELİŞ BEKLENİYORDU
 
Geçen hafta düşüş trendi içinde hareket eden dolar/TL, en düşük 2,1753 ve en yüksek 2,2419 seviyelerini görmüş ve haftayı 2,1941'den tamamlamıştı. Analistler, yerel seçimlerin piyasalar tarafından olumlu algılanmasının ardından dolar/TL'de aşağı yönlü düşüşlerin kısa süreli olarak devam edeceğini 2,1430 ve 2,1250 seviyelerinin destek ve 2,17 - 2,18 seviyelerinde direnç konumunda olacağını tahmin ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler