DOKASİFED'ten Gül'e ziyaret

Doğu Karadeniz Sanayi ve İşdünyası Federasyonu  ( DOKASİFED)  Başkanı  Zeyyat Kafkas, ve  TÜRKONFED yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Doğan; önceki gün (25.05.2011), Çankaya Köşkünde gerçekleştirilen TÜRKONFED ve bağlı Federasyon Başkanlarının katıldığı, Cumh

DOKASİFED'ten Gül'e ziyaret

Doğu Karadeniz Sanayi ve İşdünyası Federasyonu  ( DOKASİFED)  Başkanı  Zeyyat Kafkas, ve  TÜRKONFED yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Doğan; önceki gün (25.05.2011), Çankaya Köşkünde gerçekleştirilen TÜRKONFED ve bağlı Federasyon Başkanlarının katıldığı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ziyaretini birlikte değerlendirdiler. Kafkas ve Doğan Yaptıkları değerlendirmede;

TÜRKONFED yönetim kurulu başkanı Erdem Çenesiz Sayın Cumhurbaşkanımıza, 1997 yılında başlayan Türkiye SİAD Platformu (TSP) hareketinin, 2004 Yılında Türkiye’nin bağımsız ve gönüllü İş insanları Konfederasyonuna nasıl dönüştüğünü özetledi. Başkan Çenesiz"in konuşmasında; Trabzon SİAD’ı ve en yeni federasyon olan DOKASİFED’i, tüm bu süreci başından beri yaşayan ve içinde olan bir STK olarak Cumhurbaşkanımıza takdim etmesi bizi gururlandırmıştır.

Kafkas ve Doğan açıklamalarını şöyle sürdürdüler;

TÜRKONFED’in her zaman çözüm ortağı  olduğunu vurgulayarak yapılan tüm akademik çalışmaları ve raporları Cumhurbaşkanına takdim ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız da, Özellikle son yıllarda Türk İş Dünyasının yurtdışındaki başarılarını memnuniyet verici bulduklarını ve Ülkemiz İş insanlarına tüm dünyada duyulan güvenin gurur verici olduğunu ifade ettiler.  TÜRKONFED’in yurtdışında karşılaşacağı tüm sorunlarda destek olacağını ifade eden Cumhurbaşkanımızı, bizler de Doğu Karadeniz Bölgesi ve İş dünyası hakkında bilgilendirme fırsatı bulduk. Kabulünden ötürü Trabzon SİAD ve DOKASİFED adına şükranlarımızı sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi