Cirav: Gecikmiş bir istifa

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu'nun görevinden istifa etmesinin TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav, “ Gecikmiş bir karar” olarak niteledi. Değişik tarihlerde İsmail Kemaloğlu'nu istifaya davet ettiği bilinen Mehmet Cirav, konuyla

Cirav: Gecikmiş bir istifa
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu'nun görevinden istifa etmesinin TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav, “ Gecikmiş bir karar” olarak niteledi.

Değişik tarihlerde İsmail Kemaloğlu'nu istifaya davet ettiği bilinen Mehmet Cirav, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Gecikmiş bir istifa. Gecikmiş bir karar. Biz bu kararı çok daha önce alması gerektiğini defalarca söyledik. TMO'yu, dolayısıyla Devleti büyük zararlara uğratıp fındık sektörünü bugün içine düştüğü içler acısı duruma sürükleyen Sayın Kemaloğlu'nun ta kendisidir. Ancak, bu kadar zararın ve fındık sektöründe yarattığı tahribatın ardından Sayın Genel Müdürün istifayla bundan kurtulmasının da eksik olduğunu düşünüyoruz. Hesabını mutlaka vermelidir. 5 bin 200 liraya aldığı fındığı 4 bin liraya satan bir Genel Müdürün yanında bulunanlar ona akıl hocalığı yapanlarda bu işin suçluları arasındadırlar. Yine de fındık sektörünün kendisine çok büyük bir zarar veren bu genel müdürden kurtulmasını mutluluk olarak değerlendiriyoruz”.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi