Çam'ın güveni tam

FİSKOBİRLİK eski Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çam, kurumun ilk iş olarak üretici ve bankalara olan borçlarını temizlemesinin şart olduğunu belirterek bu konuda Lütfi Bayraktar başkanlığındaki yeni yönetime güveninin tam olduğunu söyledi. Delege seçimlerin

Çam'ın güveni tam

FİSKOBİRLİK eski Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çam, kurumun ilk iş olarak üretici ve bankalara olan borçlarını temizlemesinin şart olduğunu belirterek bu konuda Lütfi Bayraktar başkanlığındaki yeni yönetime güveninin tam olduğunu söyledi.

Delege seçimlerinde yeniden aday olmayarak Genel Kurul seçimlerinde de yer almayan FİSKOBİRLİK eski Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çam, geçtiğimiz günlerde yapılan FİSKOBİRLİK 70. Olağan Genel Kurulu'nu değerlendirdi. Seçimde Lütfi Bayraktar'ın yeniden başkan seçildiğini hatırlatan Çam, yeni yönetime güveninin tam olduğunu söyledi.

FİSKOBİRLİK yönetiminin ilk iş olarak 2009 yılında üretici ve bankalara olan borçları ödemesi gerektiğini, aksi takdirde üreticinin sıkıntıya gireceğini ifade eden Mustafa Çam, “Ben FİSKOBİRLİK yönetiminin bu borcu ödeyeceğini düşünüyorum” dedi.

“FINDIK ÜRETİCİSİ FİSKOBİRLİK'İ ARAR DURUMA GELDİ”

Fındıkta yaşanan problemlerin çözülmesi için üreticinin temsilcisi olan güçlü bir FİSKOBİRLİK'in varlığının şart olduğunu vurgulayan Çam, “İki yıllık bir geçiş süreci var. Yönetim bu süreci iyi değerlendirirse, yeterli finansmanı sağlayıp görevini layıkıyla yaparsa, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) de devreden çıkacaktır. Fındık üreticisi de mevcut durumda FİSKOBİRLİK'i arar duruma geldi. Ancak FİSKOBİRLİK yönetiminin başarılı olması şart. Bunun için Hükümetin de FİSKOBİRLİK'e destek vermesi gerekiyor. Ben Hükümetin bu desteği vereceğine de inanıyorum” diye konuştu.

Genel Kurul'da FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu'na Trabzon'dan seçilen Ömer Çebi'nin de bu göreve layık olduğunu belirten Çam, şunları kaydetti:
“Bir takım görevlere gelemeyenler farklı şeyleri dile getiriyor, farklı sesler çıkıyor. Bunlar doğru değil. Ben Trabzon'dan yönetime giren Ömer Çebi'nin bu işe layık olduğuna ve bizi çok iyi temsil edeceğine inanıyorum. Trabzon'un kurumdaki ağırlığı da hiçbir zaman azalmaz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi