Bugün son gün..!

 Belediyelerden yapılan açıklamada, Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2012 Cuma günü mesai saati bitimi olduğu belirtildi. CEZALI DURUMA DÜŞMEYİN Vergisini zamanında ödemeyen mükelleflerin cezalı duruma düşeceği ha

Bugün son gün..!

 

Belediyelerden yapılan açıklamada, Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2012 Cuma günü mesai saati bitimi olduğu belirtildi.
 
CEZALI DURUMA DÜŞMEYİN
 
Vergisini zamanında ödemeyen mükelleflerin cezalı duruma düşeceği hatırlatılan açıklamada, "Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi bedellerinden dolayı borcu bulunan vatandaşlarımızın mevcut borçlarını belediye veznelerine, kredi kartı veya nakit olarak ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Taksitlerini bu tarihe kadar ödemeyen mükellefler cezalı duruma düşecektir" ifadeleri kullanıldı.
 
Ödemeler bir çok belediyenin internet sitesinden online olarak da yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi