Borsada Trabzonspor fırtınası

Haftanın ilk işlem gününde yüzde 7,5 yükselerek yatırımcısının yüzünü güldüren Trabzonspor hisselerinin yılbaşından bu yana kazancı ise yüzde 40. Turkcell Süper Lig'de haftalardır Sivasspor ile birlikte zirveye yerleşen, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahç

Borsada Trabzonspor fırtınası
Haftanın ilk işlem gününde yüzde 7,5 yükselerek yatırımcısının yüzünü güldüren Trabzonspor hisselerinin yılbaşından bu yana kazancı ise yüzde 40.

Turkcell Süper Lig'de haftalardır Sivasspor ile birlikte zirveye yerleşen, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi rakiplerine fark atarak taraftarının yüzünü güldüren Trabzonspor borsada da tutulmuyor. Ligde Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada son dakika golüyle üç puanı alarak zirvedeki yerini perçinleyen Borda-Mavi'nin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem gören hisseleri dün adeta uçtu. İMKB'nin yüzde 1,14 değer kazandığı haftanın ilk işlem gününde Trabzonspor hisseleri yüzde 7,5 yükselerek İMKB'nin en çok kazandıran hisselerinden biri oldu. Cuma günü 9.45 TL'den kapanan Trabzon hisseleri haftanın ilk işlem gününü 10.15 TL'den kapandı. Küresel krize adeta meydan okuyan Trabzonspor hisseleri yatırımcısına yılbaşından bu yana yüzde 40 kazandırdı.

BEŞİKTAŞ İLE FENER BORSADA DA KAYIP

Ligde bir biri ardına kaybettiği puanlarla taraftarını kahreden Beşiktaş ve Fenerbahçe borsada da adeta “yok”ları oynuyor. Konya deplasmanından 1 puanı zor kurtaran Beşiktaş hisseleri haftanın ilk işlem gününde yüzde 4,21 düşerken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a mağlup olan Fenerbahçe hisseleri de yüzde 1,16 değer kaybetti. Haftasonu 3 puanı son dakika da yediği golle kaçıran Galatasaray hisseleri ise yüzde 0,85 değer kazandı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler