Borsa, güne yüzde 0,37’lik düşüşle başladı.
Borsa İstanbul’da BIST 100 Endeksi, güne yüzde 0,37 oranında değer kaybıyla başladı. Açılışta bankacılık ve holding endekslerinde de düşüş görüldü.
Yayınlanma:
Borsa İstanbul’da BIST 100 Endeksi, güne yüzde 0,37’lik düşüşle başladı. Endeks, 351,30 puan gerileyerek 95 bin 721 puandan açılış yaptı.
Bankacılık ve Holding Endeksleri Geriledi
Açılış verilerine göre bankacılık endeksi yüzde 0,63 oranında değer kaybederken, holding endeksi de yüzde 0,08 düşüş gösterdi.
Piyasalarda günün ilk işlemlerinde satış ağırlıklı bir seyir izlendi. Endeksin gün içindeki yönü ise yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Ekonomi