Borcu olanlara müjde!

Özel bir kanalda programa katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan elektrik, su ve emlak vergisi borçları da yeniden yapılandırılacağını açıkladı.Bakan Babacan, kamu alacaklarına ilişkin faiz yapılandırması, prim ve vergi borçlarının yapıl

Borcu olanlara müjde!

Özel bir kanalda programa katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan elektrik, su ve emlak vergisi borçları da yeniden yapılandırılacağını açıkladı.

Bakan Babacan, kamu alacaklarına ilişkin faiz yapılandırması, prim ve vergi borçlarının yapılandırılması gibi kolaylıkların kapsamının genişletileceğini de kaydetti.

İletişim, akaryakıt ve doğal gaz gibi ürünlerde vergi yükünün hafifletilmesi yönünde bir çalışmanın gündeme gelebileceğini ifade eden Ali Babacan, henüz bu konuda alınmış bir kararın olmadığını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler