BMW, 176 bin aracı servise çağırdı!

Şirketten yapılan açıklamadı söz konusu araçların fren sistemlerinde arızalı parçalar olduğu bildirildi.Geri çağrılan modeller arasında 1, 3 ve 5 serileri, x1 ve x3 serisi ile Z-4 serisinden 2012 ve 2013 model araçlar olduğu belirtildi.Araçların büyük çoğ

BMW, 176 bin aracı servise çağırdı!

Şirketten yapılan açıklamadı söz konusu araçların fren sistemlerinde arızalı parçalar olduğu bildirildi.

Geri çağrılan modeller arasında 1, 3 ve 5 serileri, x1 ve x3 serisi ile Z-4 serisinden 2012 ve 2013 model araçlar olduğu belirtildi.

Araçların büyük çoğunluğunun Amerika'da olduğu kaydedildi. Almanya'da ise servislere gelmesi istenen araç sayısı 6 bin 800.

Şirket, söz konusu araçların frenlerindeki yağlama sistemlerinde arıza olduğunu kaydetti ve fren pedallarının bu araçlarda çok sert olduğunu açıkladı.

Şirket, söz konusu hatanın testip edildiği araç sahiplerine mektup gönderilmeye başlandığı ve gerekli bilgilerin verildiğini duyurdu.

Münih merkezli otomobil üreticisi daha önce de Çin'de satışa sunduğu 5 serisine ait 76 bin aracı arka lamba elektrik sistemlerinde hata olduğu için servise çağırmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler