Bize Bağdat da Trabzon!

Irak’ta Bağdat yakınlarında kurulacak olan Bağdat New Sadr City projesinde Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi, Trabzon Belediyesi Meclis üyesi Trabzonlu Mimar Necdet Kırhan Yazıcı da yer aldı. Trabzonlu mimar Yazıcı “Bağdat New Sadr City” projesinde Tr

Bize Bağdat da Trabzon!

Irak’ta Bağdat yakınlarında kurulacak olan Bağdat New Sadr City projesinde Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi, Trabzon Belediyesi Meclis üyesi Trabzonlu Mimar Necdet Kırhan Yazıcı da yer aldı. Trabzonlu mimar Yazıcı “Bağdat New Sadr City” projesinde Trabzon isminin geçmesini sağlayan isim oldu.

Bağdat yakınlarında kurulacak “Bağdat New Sadr City” projesinde en iyi teklifi veren Türk şirketler grubunun ortaklarından Koçoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Şükrü Koçoğlu, “Konut ve diğer sosyal donatıları ile Bağdat yakınlarına Trabzon büyüklüğünde bir şehir kuracağız” şeklinde konuştu.

Irak’ta ki bu büyük projenin Trabzon’la özdeşleştirilmesi Trabzonspor taraftarının adeta simgesi olan” Bize Her Yer Trabzon “sloganının bir kez daha hatırlanmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi