Beşiktaş Tolgayı bırakmadı

Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun kulüp sitesinden açıkladığı, "Tolga Zengin için Beşiktaş ile anlaşamadık" açıklamasına rağmen siyah- beyazlı kulüp tecrübeli file bekçisinin peşini bırakmadı.  Beşiktaş’ın Tolga’yı almak için yeni bir teklif hazırladığı ve b

Beşiktaş Tolgayı bırakmadı
Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun kulüp sitesinden açıkladığı, "Tolga Zengin için Beşiktaş ile anlaşamadık" açıklamasına rağmen siyah- beyazlı kulüp tecrübeli file bekçisinin peşini bırakmadı. 
 
Beşiktaş’ın Tolga’yı almak için yeni bir teklif hazırladığı ve bu teklifi önümüzdeki günlerde bordo mavili yönetime sunacağı belirtildi. Tolga Zengin’in ise Beşiktaş’a gitmeye hala sıcak baktığı ve kendisine biçilen, 3 Milyon Euro’luk bonservis bedelinden duyduğu rahatsızlığı yönetime aktardığı kaydedildi.
 
Öte yandan uzun süredir adı Beşiktaşla anılan ve yönetimden gitmek için izin isteyen ancak transferi gerçekleşmeyen Tolga Zengin'in, takım kaptanlığını bırakmak için Mustafa Akçay'la bir görüşme yaptığı iddia edildi.

Hocasına bu süreçte çok yıprandığını ve yeni sezonda kaptanlık yapmak istemediğini ileten milli kalecinin "İsmim bu kadar transferle anılmışken bandı koluma takıp sahaya çıkmam doğru olmaz. İzin verirseniz kaptanlığı bırakmak istiyorum" dediği iddia edildi. Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın ise Tolga'nın bu isteğine karşı çıktığı, "benim kaptanım sensin" dediği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi