Benzinde büyük(!) indirim

Benzin zamlarının toplumda oluşturduğu huzursuzluğun ardından bugün itibariyle 3-4 kuruş indirime gidildi. 95 Oktan kurşunsuz benzin, İstanbul'da 3.85 liradan 3.82 liraya geriledi. Bazı benzin istasyonlarında fiyatların 3.80 liraya gerilediği de dikkat çe

Benzinde büyük(!) indirim

Benzin zamlarının toplumda oluşturduğu huzursuzluğun ardından bugün itibariyle 3-4 kuruş indirime gidildi. 95 Oktan kurşunsuz benzin, İstanbul'da 3.85 liradan 3.82 liraya geriledi. Bazı benzin istasyonlarında fiyatların 3.80 liraya gerilediği de dikkat çekti. Bazı dağıtım şirketlerinde ise benzinin litresi 3.79 liraya kadar geriledi.

Benzinin litresinin 4 liraya kadar dayanması üzerine, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ile dağıtım şirketlerinin bir araya gelmesi kararlaştırılmıştı. Bugün saat 17.00'da yapılacak toplantıda tavan fiyat dahil bütün alternatifler masaya yatırılacak.

Fiyatlar şehirlere ve firmalara göre değişiklik gösteriyor

MOTORİN FİYATLARI DEĞİŞMEDİ!

Euro dizel         3.22          3.22

Kırsal motorin   3.13          3.13

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi