Benzin fiyatlarına indirim yapıldı

Edinilen bilgiye göre, Ankara ve İzmir'de BP, OPET, Petrol Ofisi ve Shell&Turcas bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,26 YTL'den 3,22 YTL'ye, İstanbul'da ise 3,27 YTL'den 3,23 YTL'ye indi. Motorinin litre fiyatında ise Ankara, İstanbul v

Benzin fiyatlarına indirim yapıldı
Edinilen bilgiye göre, Ankara ve İzmir'de BP, OPET, Petrol Ofisi ve Shell&Turcas bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,26 YTL'den 3,22 YTL'ye, İstanbul'da ise 3,27 YTL'den 3,23 YTL'ye indi.

Motorinin litre fiyatında ise Ankara, İstanbul ve İzmir'deki BP, OPET, Petrol Ofisi ve Shell&Turcas bayilerinde 5 YKr indirim yapıldı.

Diğer taraftan, kalorifer yakıtı olarak kullanılan 4 numaralı fuel oil'in perakende satış fiyatı ise 4-5 YKr düşüş gösterdi.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve şehirlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi