Başbakan'dan ilginç çalışma

Başbakan Tayyip Erdoğan, bu sürenin 8 aydan 1 yıla çıkarılmasını öngören bir çalışma yaptıklarını söyledi.Dünyada işsizliğin çaresi olmadığını belirten Erdoğan, "ABD'de de işsizlik oranı yüzde 6'lara çıktı. Türkiye'de bu oran yüzde 11 civarında" dedi. İşs

Başbakan'dan ilginç çalışma

Başbakan Tayyip Erdoğan, bu sürenin 8 aydan 1 yıla çıkarılmasını öngören bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Dünyada işsizliğin çaresi olmadığını belirten Erdoğan, "ABD'de de işsizlik oranı yüzde 6'lara çıktı. Türkiye'de bu oran yüzde 11 civarında" dedi. İşsizler için yeni bir çalışma başlattıklarını açıklayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Ekonomik noktada güçlendikçe işsizlik maaşı süresini 8 aydan 1 yıla çıkaralım diyoruz. Bunu biraz daha geliştirelim ki, işsiz olanların iş bulma noktasındaki imkanlarını artırmış olalım. Bu adımları atıyoruz, atacağız, çalışıyoruz."

Küresel krizle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Erdoğan, bu konuda herkesin bir şeyler anlattığını söyledi. Erdoğan, şöyle devam etti: "Velev ki anlata dursunlar. Biz en az olumsuz tesirle bu süreci atlatacağız.

İşimizi biliyoruz, yere sağlam basıyoruz, hiçbir endişemiz yok. 2, 3, 4, 6 ay öncesiyle mukayesenizi yaparsanız, bunu göreceksiniz. Yani değişen ne oldu diye benim hayatımda."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi