Bankaların EFT sistemi çöktü

Banka müşterileri sabah saatlerinden beri EFT gönderimi ve alımı yapamadı,, büyük bir sıkıntı yaşandı. Merkez Bankası konuyla ilgili bankalara gönderdiği bilgilendirme mesajlarında, çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.Ticari banka yetkililerinden alınan

Bankaların EFT sistemi çöktü

Banka müşterileri sabah saatlerinden beri EFT gönderimi ve alımı yapamadı,, büyük bir sıkıntı yaşandı. Merkez Bankası konuyla ilgili bankalara gönderdiği bilgilendirme mesajlarında, çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Ticari banka yetkililerinden alınan bilgilere göre şu anda başta kredi kartları olmak üzere yapılmayan ödemelerden dolayı mevcut cezai yaptırımların uygulanmasına devam edilecek. Ancak aynı yetkililer, bunun ilk kez karşılaşılan bir durum olması ve müşterilerin mağduriyetinin giderilmesi amacıyla bankaların kendi aralarında görüşmeler yaptığını belirtiliyor.

Bu konuda henüz ne Merkez Bankası'ndan ne de bankalardan yapılmış bir resmi açıklama bulunmuyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi