Bakan'dan flaş KDV açıklaması!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KDV uygulamalarını günümüze uygun bir şekilde revize ettiklerini söyledi.  Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Ankara'da vergi düzenlemeleri ile ilgili değişiklikler konusunda düzenlenen basın toplantısında, "Hedefimiz KDV'de tek tebl

Bakan'dan flaş KDV açıklaması!
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KDV uygulamalarını günümüze uygun bir şekilde revize ettiklerini söyledi. 
 
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Ankara'da vergi düzenlemeleri ile ilgili değişiklikler konusunda düzenlenen basın toplantısında, "Hedefimiz KDV'de tek tebliğ ile mevzuattaki dağınıklılığı önüne geçmektir. KDV iade süreçlerindeki etkinliği artırıp, haksızlığı azaltacağız. 120'nin üzerindeki tebliğ sayısını tek tebliğe indirdik. Vergi iadesinden yararlanma koşullarını hafifletiyoruz" dedi.
 
Hızlandırılmış vergi iadesinden yararlnma koşullarını hafiflettiklerini de kaydeden Şimşek, indirimli teminat uygulaması sistemini tüm mükelleflere yayacaklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi