Ardeşen Gençlik'te rota Üsküdar!

THF Bayanlar Süper Ligi'nde İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında 25-22 galip gelen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nde rota Üsküdar Belediyespor maçına çevrildi.Lige İzmir Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile güzel bir başlangıç yaparak moral bulan b

Ardeşen Gençlik'te rota Üsküdar!

THF Bayanlar Süper Ligi'nde İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında 25-22 galip gelen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nde rota Üsküdar Belediyespor maçına çevrildi.

Lige İzmir Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile güzel bir başlangıç yaparak moral bulan bordo-beyazlılar, ligin 2. haftasında karşılaşacağı İstanbul ekibi Üsküdar Belediyespor’u düşünmeye başladı. İzmir galibiyeti sonrası Üsküdar Belediyespor’u da mağlup ederek galibiyet serisine başlamak isteyen Ardeşen GSK, İstanbul’a galibiyet parolası ile gidecek.

İzmir karşısında elde edilen galibiyetin, seyircinin baskısı ve enerjisi ile oyuncuların kondisyon ve enerjisine bağlı olarak elde ettiklerini kaydeden Durak, “Rakibimiz İzmir Büyükşehir Belediyespor çok genç ve hızlı bir takım, kadrosunda 3 A Milli Takım oyuncusu barındırıyor. Maçın büyük bir bölümünde skor olarak geride kalsak da, oyuncularımızın kondisyonuna olan inancım beni yanıltmadı. Ayrıca taraftarımızın bizi ateşlemesi galibiyete önemli ölçüde katkı sağladı” dedi.

İlerleyen haftalarda seyri ve zevki güzel maçlara çıkacaklarını belirten Durak, "Üsküdar Belediyespor ile karşılaşacağız. İnancımız Üsküdar karşısında da galip gelip serimizi ikiye çıkarmak. 3. hafta ise kendi saha ve seyircimiz önünde Maltepe Belediyespor’u ağırlayacağız. Bu karşılaşmaya da Ayder’de çalışarak hazırlanacağız. Taraftardan isteğim sabırlı olsunlar ve maçın başından sonuna kadar desteklerini ve ateşleyici güçlerini eksik etmesinler. Onların desteği ile güzel işler başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler