Araklıspor gözünü zirveye dikti

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Bulancakspor'u 2-1 yenen Araklıspor'da, kulüp basın sözcüsü Adem Şahintürk, aldıkları bu galibiyet ile hedefe emin adımlarla yürüdüğünü söyledi. Şahintürk, Bulancak karşısına galibiyet için çıktıklarını ifade ederek, ''Maal

Araklıspor gözünü zirveye dikti

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Bulancakspor'u 2-1 yenen Araklıspor'da, kulüp basın sözcüsü Adem Şahintürk, aldıkları bu galibiyet ile hedefe emin adımlarla yürüdüğünü söyledi.

Şahintürk, Bulancak karşısına galibiyet için çıktıklarını ifade ederek, ''Maalesef saha zeminin kötü olmasından dolayı istediğimiz futbolumuzu ortaya koyamadık. Seyircimiz önünde 1-0 yenik duruma düştük ama oyundan kesinlikle kopmadık. Bu maçı alacağımıza inanıyorduk. Maçın son 5 dakikasında bulduğumuz gollerle karşılaşmadan galip ayrıldık'' diye konuştu.

Araklıspor'un hedefi ikinci lig olduğunu ifade eden Şahintürk, ''Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Bu galibiyetle puanımızı 19 yaptık. Önümüzde Gümüşhanespor maçı var. Gümüşhane'den liderliği almak için oynayacağız. Umarım bu rakibimizi de yenerek zirveyi ele geçiririz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi