Altın,Dolar ve Euro uçuyor!

Koronavirüs salgınında yeniden artış gösteren vaka sayılarıyla birlikte yükselişe geçen ve 7 TL sınırını aşan dolar/TL yeni güne 7,047'den başladı. Euro 8,37 TL'den işlem görürken, gram altın 462,9, çeyrek altın ise 760, 1 seviyesinde.

Altın,Dolar ve Euro uçuyor!

Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında ikinci dalga endişeleri, ABD ile Çin arasında devam eden gerilimin etkisi, salgına karşı açıklanan parasal destek paketlerinin de etkisiye dolar, euro ve altın fiyatlarında yükseliş sürüyor.

Londra'daki swap faizlerinin bir anda artmasının ardından TL ihtiyacı olan yabancılar hisse senedi ve tahvil satışı gerçekleştirdi.

 Bunun üzerine Borsa İstanbul'da dün yüzde 3'ü aşkın kayıp yaşanırken, dolar/TL 7.05 seviyesinin de üzerine çıktı.  Şu dakikalarda dolar/TL 7,047 seviyesinden işlem görüyor. 

 Dün 8,39 ile tüm zamanların rekoru kıran euro ise 8.37 lira seviyelerinde seyrediyor. 

Altının ons fiyatı dün yükseliş eğilimini sürdürerek 2.055 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

 Altının ons fiyatı bugün 2.043 dolar seviyelerinde.

Aynı dakikalarda gram altın 462,9, çeyrek altın ise 760, 1 seviyesinde işlem görüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi