Akbank'tan resmi açıklama

Akbank'tan İMKB'ye gönderilen açıklamaya göre bankanın eleman sayısı son 1.5 ayda 613 kişi azaldı. Akbank, Sermaye Piyasası Kurumu'nun ek açıklama alebi üzerine az önce borsaya bir açıklama gönderdi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "18.11.2008 tarihi iti

Akbank'tan resmi açıklama
Akbank'tan İMKB'ye gönderilen açıklamaya göre bankanın eleman sayısı son 1.5 ayda 613 kişi azaldı.

Akbank, Sermaye Piyasası Kurumu'nun ek açıklama alebi üzerine az önce borsaya bir açıklama gönderdi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"18.11.2008 tarihi itibariyle personel sayımız 15 bin 176'dır. 30 Eylül 2008 tarihine göre personel sayısındaki azalış 613 kişidir. Personel sayısındaki değişim, olağan bütçe ve faaliyet planlama süreçleri içerisinde performans değerlendirmesi ve emelilik nedeniyle oluşan bir azalma olup, bankamızın ileriye dönük hedeflerinde bir değişim yoktur"

Akbank geçtiğimiz günlerde yaptığı diğer bir açıklamada da genel müdür yardımıcısı düzeyindeki üç yöneticinin görevden ayrıldığını duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi