Akbank'a 'yılın bankası' ödülü!

Akbank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın, Global Banking and Finance Review'in 2011 yılı 'Bankacılık Ödülleri' değerlendirmesinde, sürdürülebilir yüksek büyüme performansı, yenilikçi ürün ve hizmet sunumu ve üstün müşteri ilişkileri yönetimi, modern

Akbank'a 'yılın bankası' ödülü!

Akbank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın, Global Banking and Finance Review'in 2011 yılı 'Bankacılık Ödülleri' değerlendirmesinde, sürdürülebilir yüksek büyüme performansı, yenilikçi ürün ve hizmet sunumu ve üstün müşteri ilişkileri yönetimi, modern kurumsal yönetim ilkeleri, şeffaf yönetim anlayışı, kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle ödül almaya hak kazandığının altı çizildi.

Dünya ekonomisinde taşların henüz tam olarak yerine oturmadığı, kırılganlıkların sürdüğü zorlu bir dönemde alınan ödülün bankanın izlediği başarılı stratejinin bir diğer teyidi olduğunu kaydeden Akbank Genel Müdürü Ziya Akkurt da müşterilerine ''en mükemmel'' bankacılık deneyimini yaşatmaya yönelik çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

Son iki sene içinde altyapı ve teknoloji projeleri için 300 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Akkurt, şunları kaydetti:

''Artan altyapı ve teknoloji yatırımlarımızın sonucu, müşterilerimizin finansal ihtiyaç ve beklentilerine daha etkin, modern ve yenilikçi çözümler sunuyoruz.

Aktif kalitemizden ödün vermeden Türk ekonomisi ve reel sektörü için sürekli destek sağlamaya da devam ediyoruz. Kazandığımız bu ödül vesilesiyle başta başarılarımızın mimarı, işinde fark yaratan Akbank çalışanları olmak üzere, tüm müşterilerimize, hissedarlarımıza ve diğer paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler