Akaryakıta normalleşme zammı

Motorine 26 kuruş, benzine 20 kuruş zam.

Akaryakıta normalleşme zammı

Koronavirüs salgını karşı alınan önlemlerin uluslar arası düzeyde gevşetilmesi ve bu kapsamda atılan “normalleşme” adımları, Brent petrol ve akaryakıt fiyatlarının kademeli olarak artmasına yol açtı.

Brent petrol 30 doları gördü. Tonu, benzinin 217 dolardan 247 dolara, motorinin de 216 dolardan 248 dolara çıktı. Benzine bu gece 20, motorine 27 kuruş zam yapılması bekleniyor. Benzinde, bu hafta üçüncü zam olacak. 

Brent petrol ve akaryakıt fiyatları, küresel piyasalarda artış sürecine girdi. Koronavirüs salgını sonrasında 20 doların altını görün Brent petrol, 30-31 doları sınırını aştı.

Benzin ve motorin fiyatları da hızla artıyor. Salgın sonrasında tonu, 150-200 dolar aralığına kadar gerileyen benzin ve motorinde, geçen haftadan bu yana hızlı bir yükseliş yaşanıyor. Benzin, 217 dolardan 247 dolara, motorin 216 dolardan 248 dolara çıktı. Yurt içinde dolar kurunda da yukarı yönlü bir hareketlilik söz konusu. Bu gelişmelere bağlı olarak benzine bu gece 20, motorine 27 kuruş zam yapılması bekleniyor.

ÜÇÜNCÜ ZAM

Benzinde, bu hafta üçüncü zam olacak. Hafta başında 7, ardından 5 kuruş zam yapıldı. Bu gece de 20 kuruş zam hesaplanıyor. (Habertürk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler