ABank’ tan KOBİ'ler için eğitim

KOBİ’ lere Bankacılık hizmeti sunmanın yanında işletmelerin yönetim kalitesini yükseltmeleri için projeler geliştiren, finans ve işletme yönetimi konularında firmalara özel çözümler üreten ABank  “İşletmenizi Başarıyla Yönetmenin Keyfini Sürün” başlığı al

ABank’ tan KOBİ'ler için eğitim

KOBİ’ lere Bankacılık hizmeti sunmanın yanında işletmelerin yönetim kalitesini yükseltmeleri için projeler geliştiren, finans ve işletme yönetimi konularında firmalara özel çözümler üreten ABank  “İşletmenizi Başarıyla Yönetmenin Keyfini Sürün” başlığı altında ve “Benim KOBİM Geleceğin Yıldızı” sloganıyla Boğaziçi Üniversitesi’ yle KOBİ’ler için Kurumsal Yönetim Eğitimleri düzenliyor.

 

Sosyal Sorumluluk Projesi olarak ABank sponsorluğunda 3 yıl içerisinde 15 farklı ilde ücretsiz olarak gerçekleştirilmesi düşünülen proje için 2010 yılında Eskişehir, Trabzon, Denizli, Samsun ve Kayseri illeri seçildi.

 

İlk adımı Eskişehir’ de atılan, yoğun ilgi gören ve başarıya ulaşan projenin ikinci

adımı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Trabzon  Belediyesi’ nin destekleriyle 12 Mayıs’ ta Trabzon’da başlıyor.

 

Finansal Yönetime Genel Bakış, Pazarlama İletişimi, KOBİ’ lerde İthalat ve İhracat İşlemleri gibi konuların yer aldığı, 16 günde 80 saat süren eğitimler aynı zamanda, dünyada ve ülkemizde hızla gelişen KOBİ’ lere ihtiyaç duydukları eğitimli ve nitelikli işgücünü  kazandırmayı da hedeflemekte. ABank için büyük önem taşıyan bu proje kapsamında Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecek olan eğitimler KOBİ’ lerin geleceklerini alışkanlıklarıyla değil, analizler yaparak ve bu analizler ışığında planlamalarını ve yönetmelerini sağlayacak.

 

KOBİ’ lerin yarınlara daha fazla birikimle ve güvenle bakmasını sağlayacak eğitim programı ardından yapılacak sınav sonucu verilen Boğaziçi Üniversitesi Sertifikası ile katılımcılar faaliyet göstermiş oldukları sektörde Uzun Ömürlü Şirket olabilme adına bilgi ve beceriye sahip olabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler