5000 Kişiye KPSS'siz iş imkanı

Halkbankası Uzman yardımcısı, servis görevlisi ve banko görevlisi olmak üzere binlerce personel alımı için sınav açtı. Başvurularda KPSS, şartı aranmıyor. Ülkemizde ekonomik kriz nedeni ile işsizliğin arttığı bu dönemde, Halkbankası'nın KPSS sınavı olmada

5000 Kişiye KPSS'siz iş imkanı
Halkbankası Uzman yardımcısı, servis görevlisi ve banko görevlisi olmak üzere binlerce personel alımı için sınav açtı. Başvurularda KPSS, şartı aranmıyor.

Ülkemizde ekonomik kriz nedeni ile işsizliğin arttığı bu dönemde, Halkbankası'nın KPSS sınavı olmadan başlattığı bu işçi alımı sınavı 5000 kişiye umut kapısı olacak.

Halkbankası'nın sınavına girebilmek için 18 yaşını tamamlamış olmak ve hapis cezası almış fakat 6 ayı geçmemiş hükümlü olmak yeterli olacaktır. Buda 5000 kişinin alınacağı bu sınava yoğun ilginin olacağını gösteriyor.

Detaylı bilgi Halk Bankasının internet sitesinde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi