5 Bakanlığa atamalar yapıldı

Adalet Bakanlığı Adalet Başmüfettişliklerine, Adalet Müfettişi İsmail Akkol, Ramazan Olpak, Ali Rıza Karakan, Vedat Yılmaz, Adem Kartal, Şenel Altınay, Mehmet Hakan Evgin, Sait Çağlar; Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdür Yardımcılığına, Ceza ve Tevkifevl

5 Bakanlığa atamalar yapıldı
Adalet Bakanlığı Adalet Başmüfettişliklerine, Adalet Müfettişi İsmail Akkol, Ramazan Olpak, Ali Rıza Karakan, Vedat Yılmaz, Adem Kartal, Şenel Altınay, Mehmet Hakan Evgin, Sait Çağlar; Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdür Yardımcılığına, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Çelik; açıkta bulunan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcılıklarına, Adalet Başmüfettişi Basri Bağcı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Ankara Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hüseyin Kulaç; Personel Genel Müdür Yardımcılığına, Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Kemal Özçelik; Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığına, Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ali Bilen; Ceza İşleri Genel Müdür Yardımcılığına, Bakanlık Tetkik Hakimi Muharrem Akkaya; Kanunlar Genel Müdür Yardımcılıklarına, Kanunlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yüksel Hız, Bakanlık Tetkik Hakimi Akın Çakın atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Metin Memiş ve Mardin Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker de başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerden alındı.

Ardahan Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce, Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğüne, Tunceli Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya; Sağlık Bakanlığı Müşavirliğine Dr. Fatma Filiz Arı; Ulaştırma Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Arslan; Muğla İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne Kars İl Çevre ve Orman Müdürü Mehmet Şahin, Kars İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne Kırklareli İl Çevre ve Orman Müdürü Fikri Erbaş, Devlet Su İşleri Sivas 19. Bölge Müdürlüğüne Erol Şenöz, Devlet Su İşleri Bursa 1. Bölge Müdürlüğüne Vahit Baygüneş getirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi