41 megapikselli telefon geliyor

Nokia'nın profesyonel kameraları aratmayacak 2. nesil 41 megapikselli telefonu Lumia 1020, Turkcell Platinum müşterileri için 1999 liradan satışa çıktı.Rakiplerinden ayrıştıPiyasadaki rakip cihazlardan farklı olarak, markanın yenilikçi PureView (titremele

41 megapikselli telefon geliyor

Nokia'nın profesyonel kameraları aratmayacak 2. nesil 41 megapikselli telefonu Lumia 1020, Turkcell Platinum müşterileri için 1999 liradan satışa çıktı.

Rakiplerinden ayrıştı

Piyasadaki rakip cihazlardan farklı olarak, markanın yenilikçi PureView (titremelere duyarlı) teknolojisine sahip olan cihaz, herhangi bir dijital kame-radan alınabilecek en net görüntüyü üretiyor.

Yeni telefonun 41 megapiksel, altı lensli lider ZEISS optik sensörü, düşük ışık koşullarında bile net fotoğraflar çekmeye olanak tanıyan optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip.

Paylaşma imkanı var

Dual capture (çift çekim) denen yeni bir özellik kullanan telefon, sınırsız düzenleme fırsatı tanıyan 4:3 oranında 38 megapiksel ve 16:9 oranında 34 megapiksel yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekiyor ve Windows Phone 8 üzerinden sosyal ağlar ile paylaşımı kolay 5 megapiksel çözünürlüğe sahip fotoğraflar üretiyor.

Gürültüye geçit yok

No­ki­a'­nın 140dB'­ye ka­dar ses­le­ri kay­de­de­bi­len, ses ba­sınç se­vi­ye­si bi­li­nen akıl­lı te­le­fon mik­ro­fon­la­rın­dan al­tı kat da­ha yük­sek olan Rich Re­cor­ding tek­no­lo­ji­si sa­ye­sin­de kul­la­nı­cı­lar gü­rül­tü­lü or­tam­lar­da bi­le ste­re­o ses­li, net vi­de­olar

çe­ke­bi­li­yor.

Bayülgen sergi açtı

Toplantıda konuşan Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan, "1020 ile beraber Nokia ProCamera uygulamasını da geliştirdik. Artık fotoğrafseverlerin gerek görüntü kalitesi gerek zum teknolojisiyle fotoğraf çekmek için yanlarında sadece 1020'lerini bulundurmaları yeterli" dedi. Toplantının sonunda Okan Bayülgen'in 1020 ile çektiği fotoğraflardan oluşan "Zamanın Peşinde" adlı sergi açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler