25 milyon TL'lik bilet Akyazı'da

MİLLİ Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 25 milyon TL isabet eden ve Şekerbank'tan satıldığı açıklanan 9025160 nolu çeyrek biletin, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde seyyar bayi Musa Köseoğlu tarafından satıldığı anlaşıldı.Haberi alınca büyük sevinç yaşayan

25 milyon TL'lik bilet Akyazı'da

MİLLİ Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 25 milyon TL isabet eden ve Şekerbank'tan satıldığı açıklanan 9025160 nolu çeyrek biletin, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde seyyar bayi Musa Köseoğlu tarafından satıldığı anlaşıldı.

Haberi alınca büyük sevinç yaşayan 48 yaşındaki Köseoğlu, talihlinin kendisini araması umuduyla horon tepip oynadı.

Yılbaşı gecesi vatandaşları heyecanlandıran 25 Milyon TL'lik büyük ikramiyenin dörde bölündüğü ve bu biletlerin 2'sinin İstanbul, diğerlerinin ise Kıbrıs ve Ankara'da satıldığı duyuruldu. Adapazarı'nda seyyar bayilik yapan Fikret Kezer, ikramiye isabet eden bileti kendisinin Şekerbank'tan topluca alıp Akyazı'daki bayi arkadaşı Musa Köseoğlu'na verdiğini söyledi. Kezer, “Yapılan açıklamada biletin Şekerbank'ta satıldığı belirtiliyor ama, Şekerbank toplu şekilde bilet alıyor ve şubelerine gönderiyor. Ben de bankanın ilimizdeki şubesinden toplu bilet aldım ve bunu bayilere gönderdim” dedi. Fikret Kezer, 9025160 numaralı biletin de Musa Köseoğlu'na verdiği biletler arasında bulunduğunu söyledi.

SATAN BAYİ SEVİNÇTEN OYNADI

Akyazı ilçe merkezinde yıllardır seyyar olarak Milli Piyango bileti satan iki çocuk babası Musa Köseoğlu da, yılbaşı büyük ikramiyesi olan 25 milyon TL'nin kendisinin sattığı bilete çıktığını öğrenince büyük sevinç yaşadı. Bilet sattığı küçük kulubesinin camlarına '25 milyon TL'lik bilet bayimizde satılmıştır” yazısı asan Köseoğlu, eşinden ayrıldığını ve yeniden evlenmek istediğini belirterek, “Bu sene de Milli Piyango bayiinden Fikret bey bana sermayem olmadığı için Şekerbank'a gelen biletlerden verdi. Ben de bu bileti Akyazı'da sattım. Teselli alanlar geliyor. Büyük ikramiye kazananın da beni bulacağını umuyorum” diye konuştu.

Musa Köseoğlu daha sonra sevincinden horon tepip oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi