100 YTL taksitle peşinatsız ev

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin imkânı olmayan aileler için 100 YTL taksitle stüdyo daireler inşa edeceğini söyledi. Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen AKP Bağcılar 3. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Erdoğan, Türkiye'de şehirleri toplu k

100 YTL taksitle peşinatsız ev
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin imkânı olmayan aileler için 100 YTL taksitle stüdyo daireler inşa edeceğini söyledi.

Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen AKP Bağcılar 3. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Erdoğan, Türkiye'de şehirleri toplu konutlarla değiştirdiklerini dile getirerek, 81 ilde toplu konut inşaatlarının sürdüğünü, bazı yerlerde ise terör örgütlerinin burada çalışan müteahhitlerin önünü kestiğini söyledi.

HİÇ PEŞİNAT ALINMAYACAK
Toplu konut inşaatlarının devam edeceğini dile getiren Erdoğan şöyle konuştu: "Dar gelirli vatandaşlarımıza vadeyle evler yapıp satıyoruz. Aynı zamanda hemen hemen hiç imkânı olmayanlara da 45 metrekarelik stüdyo daireler yapacağız. Bir oda, bir salon, mutfağı da salonda olacak. Hiç peşinatsız 100 YTL taksitle konutlar yapıyoruz. Tüm bunları gecekondu ve kaçak yapılaşmanın önünü alalım diye yapıyoruz."

TOKİ'nin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Erdoğan, bugüne kadar 220 bin konutun hak sahiplerine teslim edildiği, 320 bin konutun inşaatının da devam ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi