Üniversite Ücretleri Belirlendi

Vakıf üniversitelerinden bazılarının 2007-2008 akademik yıl ücretleri yüzde 5-22,5 arasında değişen oranlarda artırıldı, bazı üniversitelerin ücretleri ise geçen yılla aynı kaldı.Vakıf üniversitelerinin 2007-2008 eğitim-öğretim yılı ücretleri Yükseköğreti

Üniversite Ücretleri Belirlendi

Vakıf üniversitelerinden bazılarının 2007-2008 akademik yıl ücretleri yüzde 5-22,5 arasında değişen oranlarda artırıldı, bazı üniversitelerin ücretleri ise geçen yılla aynı kaldı.

Vakıf üniversitelerinin 2007-2008 eğitim-öğretim yılı ücretleri Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nda yayınlandı.

En yüksek ücretli üniversite ve bölümler geçen yıla göre değişiklik göstermedi. Buna göre, tıp, diş hekimliği, mühendislik ve mimarlık gibi bölümler diğer bölümlere göre daha yüksek ücret karşılığı eğitim verecek.

En pahalı fakülte, geçen yıl olduğu gibi kdv hariç 29 bin YTL'lik ücretiyle Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim