Bayraktar'a KTÜden çıkarma

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.Rektör Özen ve beraberinde rektör yardımcısı Prof. Dr.Necati Tüysüz, Diş Hekimliği Dekanı Pro

Bayraktar'a KTÜden çıkarma

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.

Rektör Özen ve beraberinde rektör yardımcısı Prof. Dr.Necati Tüysüz, Diş Hekimliği Dekanı Prof. Dr. Süleyman Baykal, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurettin Yaylı, Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Teyfik Özlü, KTÜ Genel Sekreter, Prof. Dr Cüneyt Şen ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'ndeki makamında ziyaret etti.

Özen ve beraberindeki heyet Bakan Erdoğan Bayraktar’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, üniversite olarak kendilerinden destek beklediklerini ifade ettiler

Bakan Erdoğan Bayraktar da ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirterek, ‘’Trabzon’un kalkınması için Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne büyük görevler düşüyor, Trabzon’un daha fazla hizmet alması ve kalkınması için her zaman sizlerin yanınızdayız. ’’ dedi.

Bakan Bayraktar,  görüşmenin ardından Trabzon’dan gelen misafirleriyle toplu fotoğraf çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim