Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yüksek Sosyete 5. bölümle yayınlandı

Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Yüksek Sosyete 5. bölümle sevenleriyle buluştu. Kısa sürede beğeni kazanan Yüksek Sosyete 6. fragmanı çıktığı anda burada olacak.

Yüksek Sosyete 6. bölüm özeti

Kerem ve Cansu göl evinde mahsur kalırlar. Bu uzun gece ikili arasında sürpriz yakınlaşmaların ve yüzleşmelerin gecesi olur. Olanları duyan Ece ise Mert'le baş başa kalır. Onun kırılan kalbini onarmaya çalışan Mert; kendine bile itiraf edemediği duygularıyla yüzleşir. Böylece; dörtlümüz arasındaki tüm dengeler değişir. Bu değişim; yeni itirafların da habercisidir. Diğer yandan Metin tarafından bir kez daha ihanete uğrayan Süreyya'nın yeni tanışacağı kişi hayatını tümden değiştirmek üzeredir.
yüksek sosyete
Geçen hafta neler olmuştu?

Ece'nin gönlünü almaya çalışan Mert; dörtlümüz için göl kenarında bir piknik ayarlar. Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder. Böylece dörtlümüz; sürpriz yakınlaşmaların habercisi bir pikniğe doğru yola çıkar. Diğer yandan Metin, Süreyya'yı geri kazanmak için romantik jestlere başvurur. Bu gelişmelerden haberi olmayan Işıl ise Süreyya’ya karşı verdiği savaşı kazandığını düşünür. Ama iki kadını da bekleyen kötü bir sürpriz vardır.

Konusu:
Engin Öztürk emekli bir ailenin tek çocuğu olarak yaşayan birini canlandırır. Hazar Ergüçlü ise zengin bir ailede doğdu. Görkemli bir hayat yaşarken hayatından mutlu değildir. Kerem ve Hazar’ın yolu bir şekilde kesişir. Bu ikilinin hayatlarını konu alır.

Oyuncu Kadrosu:
Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Hakkı Ergök, Aliye Uzanatağan, Özgür Çoban, Ceyda Tepeliler, Aybike Turan, Taner Barlas, Hülya Gülşen Irmak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem